Perşembe, Kasım 21, 2024
Ana SayfaGirişimcilikHer girişimcinin kullanması gereken mobil uygulamalar

Her girişimcinin kullanması gereken mobil uygulamalar

Girişimciler verimlilik ustası olarak bilinirler, değil mi? Peki, sırları ne? Bunu tek başlarına yapmıyorlar. Kendilerini destekleyen harika bir ekiplerinin olmasının yanı sıra, oyunda kalmalarını sağlayan ileri teknoloji uygulamalardan faydalanıyorlar.

Bilgiye ne kadar çabuk ulaşırsanız ve ne kadar çabuk uygularsanız, şirketinizi o kadar hızlı büyütürsünüz.

İşte her girişimcinin kullanması gereken 13 uygulama:

 

1 – TrackMaven

Bu uygulama birden fazla kaynağa danışma güçlüğü yaşamadan, rakiplerinize ilişkin verileri gözlemleme fırsatı sunuyor. Bildirim almak istediğiniz pazarlama faaliyetini filtreleyin ve beyaz gürültülerin hepsini susturun.

 

2 – EchoSign

Bu Adobe uygulaması belgeleri kolay ve güvenilir bir biçimde elektronik olarak imzalamanızı sağlıyor. Ayrıca her belgenin tarihi kaydediyor ve saklıyor. Bu sayede otomatik denetleme izniniz oluyor – zaman kazanıyorsunuz ve geri izleme sorunu yaşamıyorsunuz.

 

3 – Free Wifi Finder ( Bedava Wifi Bulucu )

7/24 bağlantıda olmak isteyen girişimciler ve teknoloji guruları için geliştirilen bu uygulama oyunun kurallarını değiştirdi. Girişimin ilk aşamalarında her durum ve her fırsat çok önemlidir ve zayıf internet bağlantısının şirketinizin başarısını engellemesine izin veremezsiniz.

 

4 – Uber

Bu uygulama asla sizi utandırmayacak. Meşgul olan her girişimci için hayati önem taşıyan bu uygulama sayesinde son dakika toplantılarının hepsine yetişebileceksiniz – şehirdeki bütün taksiler dolu olsa bile.

 

5 – Mobile Day

Ofiste oturamayacak kadar meşgul olduğunuz zamanlarda, bütün şahsi ve konferans araması toplantılarınızı koordine etmesi için Mobile Day uygulamasını kullanın. Bu uygulama ile otomatik arama yapabiliyor, katılımcılarla e-posta gönderebiliyor ve hatta toplantı yerinden talimatlar verebiliyorsunuz.

 

6 – Skitch

Bugünlerde iş dünyasının yeni alışkanlığı ekran görüntüleri almak ancak ekran görüntülerinin üstüne notlar almak sıkıcı bir iş. Skitch kullanın. Evernote’un ürünü bu masaüstü ve mobil uygulama farklı kısaltmalar, şekiller ve taslaklar aracılığıyla doğrudan sonuç elde etmenizi sağlıyor.

 

7 – Unroll.me

Kalabalık e-posta kutusu kadar kötü bir şey olamaz. Neyse ki, Unroll.me bu problemi çözüyor. Unroll.me’ye e-posta adresinizle giriyorsunuz ve Unroll.me’nin sizin adınıza bütün üyeliklerinizi bulmasına izin veriyorsunuz. Daha sonra bir daha asla e-posta almak istemediklerinizin üyeliğini iptal ediyorsunuz.

 

8 – Hukkster

İş kıyafeti arıyorsunuz ancak bütçeniz kısıtlı olduğu için çok para harcamamanız mı gerekiyor? İndirimli mağazaları gezmek için vaktiniz mi yok? Hukkster bu gereksiz işleri sizin için yapıyor ve en çok almak istediğiniz ürünleri takip ediyor. Bu sayede istediğiniz ürünü indirime girdiği anda alabiliyorsunuz.

 

9 – Hinge

Bekarsınız ve birini bulmak vaktiniz mi yok? Hinge, kişisel ağınıza göre diğer bekar erkekleri ve kadınları bulmanızı sağlıyor.

 

10 – Power 20 Fitness Trainer

Bazen fit kalmak için zaman bulmakta zorlanırız. Spor yapmak enerjik olmamıza ve odaklanmamıza yardımcı olur.  Power 20 Fitness Trainer’ı indirin ve 20 dakika boyunca herhangi bir yerde – apartmanda, otel odasında ve hatta ofiste  – yapabileceğiniz spor hareketlerini öğrenin.

 

11 – Venmo

Venmo, gece arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda kullanabileceğiniz harika bir uygulama. Kaliteli zamanınızı mendilin arkasında hesap yapmakla geçirmenize gerek kalmadı. Venmo’yu banka hesabınıza bağlıyorsunuz ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde arkadaşlarınızla nakit takası yapabiliyorsunuz.

 

12 – Mint

Girişimci olarak finans yönetimi ile ilgili bir veya iki şey biliyorsunuzdur ancak kişisel nakit akışınızla ilgili bilgilere kolayca ulaşabilmeniz her zaman avantaj sağlar. Mint sayesinde giderlerinizi kaydedebiliyorsunuz, bütçeler yapabiliyorsunuz ve tasarruf planlarınızı yönetebiliyorsunuz.

 

13 – Pocket

Girişimci olarak harika iş fikirleri bulabilirsiniz. Ancak bazen bu fikirler hiç olmadık anlarda gelirler. Telefon tabanlı sosyal imleme uygulaması Pocket’a girin, uzun makalelerden iş raporlarına kadar her türden içeriği bütün elektronik cihazlarınıza kaydedin.

 

İlginizi çekebilir

Her Girişimcinin İzlemesi Gereken Filmler
Girişimcilerin Hayatını Kolaylaştıran 5 Mobil Uygulama
Mutlaka Okunması Gerekenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

En Çok Okunanlar