Cumartesi, Eylül 7, 2024
Ana SayfaGenelGoogle Anket Doldurarak Para Kazanmak

Google Anket Doldurarak Para Kazanmak

Google Ödüllü Anketler sayesinde anket doldurarak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?

50 milyon kez indirilen Google Ödüllü Anketler (Google Opinion Rewards) uygulamasından nasıl para kazanılacağını öğrenmek istiyorsanız yazımızı sonuna kadar mutlaka okuyun.

 

Google Anket Doldurarak Para Kazanma Sistemi Nasıl İşliyor?

Öncelikle Google Ödüllü Anketler uygulamasının çalışma prensibini açıklamakta fayda var.

Google Ödüllü Anketler, sadece Android telefonlarda değil, aynı zamanda Apple telefonlarda da kullanılabiliyor. (Apple kullanıcıları kazandıkları parayı Paypal üzerinden alabiliyorken, Android kullanıcılarının kazançları Google Play üzerinde kredi olarak yatırılıyor. Yani kazandığınız paraları uygulama, film, kitap indirmek için kullanabiliyorsunuz.)

Uygulamayı indirdikten sonra Google hesabınızla giriş yapıyorsunuz. Daha sonra size bir ön anket yapılıyor. Bu anket tamamen sizi tanımak için yapılıyor.

  • Nerede yaşıyorsunuz?
  • Mesleğiniz ne?
  • Cinsiyetiniz ne?

Bu tür soruları doldurup bir anlamda kullanıcı profilinizi tamamlıyorsunuz.

Google Ödüllü Anketler temel olarak kullanıcıların yakın tarihli alışveriş deneyimleri hakkında bilgi toplama amaçlı bir uygulama. Yani alışveriş yapan biri olarak size sorulacak anket sorularına verecek yanıtlarınız mutlaka vardır.

Google Ödüllü Anketler’de cevaplamanız gereken anketleri doldurmak için harcayacağınız süre yaklaşık 20 saniye. Yani oldukça kısa, şipşak cevaplayabileceğiniz sorulardan söz ediyoruz. Cevapladığınız her soru başına 2-10 TL arasında para kazanıyorsunuz. Paranız belli bir miktara ulaşınca Google Play’de istediğiniz şekilde harcayabiliyorsunuz.

 

Daha Çok Anket Almak İçin Ne Yapmak Lazım?

Google Ödüllü Anketler’de size genelde alışveriş deneyiminiz hakkında sorular soruluyor. Dolayısıyla telefonunuzun GPS’ini sürekli açık tutmanız daha çok anket almanızı sağlayabilir. GPS sayesinde gittiğiniz yerleri Google öğrenir ve bu yerlerdeki mekanlar ve mağazalar hakkında birçok anket gönderilir.

Anketlerin sayısını artırmak için yapabileceklerinizi şöyle sıralayabiliriz:

  • Uygulamayı güncel tutun ve anket geldiğinde bildirim alma özelliğini aktifleştirin.
  • Anket sorularını bildirim gelir gelmez cevaplayın. Aksi halde süresi dolabilir.
  • Kadınların daha şanslı olduğunu söylemek mümkün. Özellikle düzenli olarak alışveriş yapan kadınların online alışveriş deneyimi daha fazla olduğu için bu kişilere anket gönderilme oranı görece daha yüksektir.
  • AVM’lerde, mağazalarda gezinti yaparak anket alma ihtimalinizi artırabilirsiniz. Google Ödüllü Anketler’in alışveriş deneyimiyle alakalı olduğunu ve bunu da GPS üzerinden yaptığını söylemiştik. Mağazaların sık olduğu caddelerde yürümek anket alma sıklığınızı artıracaktır.
  • Bazen size sahte anketler gönderilir. Yani hiç gitmediğiniz bir yerle alakalı sorular sorulur. Eğer siz hiç bilginiz olmayan bir mağaza ile ilgili anket sorusuna cevap verirseniz Google bunu “para kazanmak için yanıltıcı cevap” vermek olarak algılar ve size anket göndermeyi durdurabilir. Yani bilmediğiniz yerlerle alakalı gelen sorulara sırf “anket doldurayım, para kazanayım.” kafasıyla bakmayın.

Ayrıca belirtmekte fayda var: Eylül-Aralık ayları dünya genelinde hem yılbaşı hem de Black Friday (Kara Cuma) gibi nedenlerle alışverişlerin çoğaldığı bir dönemdir. Bu süre zarfında yapılan alışveriş miktarı artacağı için anket alma sıklığında da artış olacaktır.


Kazanılan Para Nasıl Kullanılır?

Anket doldurarak kazandığınız parayı 12 ay içinde harcamanız gerekir. Bu kazancı Google Play üzerindeki uygulamalarda, oyunlarda, filmlerde kullanabilirsiniz.

  • Yani örneğin çok sevdiğiniz bir VSCO filtresini anketlerden kazandığınız parayla alabilirsiniz.
  • PUBG üzerinde yeni bir kostümü bu kazançla satın alabilirsiniz.
  • VHS kaset efekti veren güzel bir kamera uygulamasını satın alabilirsiniz.
  • Kullandığınız bir uygulamada premium üyeliğe geçebilirsiniz.
  • Google Play’de bulunan bir filmi kiralayarak ya da satın alarak izleyebilirsiniz. Dilediğiniz albümü indirebilirsiniz.

 

Sonuç

Kullanması çok kolay. Mantığı gayet basit. Google Ödüllü Anketler telefonunuzda mutlaka bulunması gereken bir uygulama. Gün içinde bir anket doldursanız, bundan çok cüzi bir kazanç elde etseniz bile 6-7 aylık bir sürede “neredeyse hiçbir şey yapmayarak”, karşınıza gelen kısacık anketi doldurarak belli bir miktara ulaşabilirsiniz.

Diğer bir ifadeyle “Damlaya damlaya göl olur.” diyebiliriz Google Ödüllü Anketler için.

Dolayısıyla hemen şimdi Google Ödüllü Anketler uygulamasını indirip size tarif ettiğimiz şekilde kullanmaya başlamanızı öneririz!

Bol anketler, bol kazançlar!

 

İlginizi çekebilir

İnternetten Para Kazanma Yolları

Para Kazandıran Anket Siteleri

Para Kazandıran Uygulamalar

Durmuş BAYRAM
Durmuş BAYRAMhttps://www.linkedin.com/in/durmus-bayram/
Bilkent Üniversitesi "İletişim ve Tasarım" bölümünden mezun olduktan sonra DW Türkçe gibi birçok saygın kurumda online gazetecilik ve video üreticiliği yaptı. Sizler için iş fikirleri ve para kazanma yollarıyla ilgili araştırmalar yapıp rehber niteliğinde içerikler hazırlıyor.
Mutlaka Okunması Gerekenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

En Çok Okunanlar